Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle dünya evine girdi. Çiftin düğününe spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Sarı kırmızılıların kaptanı İnan'ın, Cemre Kardeş ile Çırağan Sarayı'nda yaptığı düğüne sanat ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Galatasaraylı Salçuk İnan'ı mutlu günüde ezeli rakibi Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Caner Erkin de yalnız bırakmadı. Düğüne sanatçı Demet Akbağ'ın yanı sıra şarkıcı Ziynet Sali de katıldı.

Düğüne gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Kaptanımız bizim. Haziran ayı mutlu bir ay oldu. Kupalar ve dört yıldız geldi. Bu ay içinde çok mutlu olduk. Selçuk'un evliliğin çok hayırlı görüyor ve kendisini kutluyorum. Netice alacağımız transferler var. Bilal Kısa konusunda bir pürüz yok. Transferler kampa yetişecek." dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise "Allah mesut etsin. Hepimiz zamanı geldi, evlendik. Özellikle futbolcuların iyi bir evlilik ve beraberlikle mutlu mesut ve performansının daha iyi olacağı kesin. Umarım öyle olur. İkisine de mutluluklar dilerim." şeklinde konuştu.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan Arda Turan da "Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok sevdiğim bir kardeşim. Mutlu olur inşallah. Destek olmaya geldik. Bir ömür boyu mutlu olur inşallah. Her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ise şunları söyledi: "Selçuk benim sağ kolum hep öyle oldu. Gecemiz gündüzümüz beraberdi ve dördüncü yıldızı taktık. Hem dördüncü yıldız hem şampiyon olduk hem de kaptanımızı bu mutlu gününde yalnız bırakmadık. Selçuk kardeşime mutluluklar diliyorum. Onu çok seviyorum. Bundan sonraki futbol ve evlilik hayatında başarılar diliyorum. Galatasaray'ın kamplarına gideceğim. Onlarla yine beraber olacağız. Hayat devam ediyor. Yine maçlara ve idmanlara gideceğim. Yönetimdeki arkadaşlara başarılar diliyorum. Biz her zaman Galatasaraylıyız."

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bu mutlu günlerinde yanındayız. En önemli imzayı atacak bugün. Cemre ve Selçuk'a mutluluklar diliyorum. İnanıyorum ki evlilik hayatını da aynı futbol hayatında olduğu gibi iyi bir şekilde yürütecektir. Evliliği kesinlikle olumlu yansıyacaktır. Ama Selçuk zaten iyi bir oyuncuydu. Van Persie ismi gündemimizde yok. Maliyetler çok yüksek. Biz biraz daha dikkatli hareket edeceğiz. Galatasaraylılar merak etmesinler. Biz yine bize yakışan bir şekilde mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.