Gangnam Style hit ile dünyaca üne kavuşan PSY’in sahibi olduğu binada arbede çıktığı öğrenildi.

Gangnam Style adlı parçası ile tüm dünyada tanınan Güney Koreli ünlü rapçi PSY’in bu aralar kiracısı ile yaşadığı sıkıntıdan dolayı başı ağrıyor. Başkent Seul’ün en canlı bölgelerinden olan Hannam semtinde 2012 yılında bir bina satın alan PSY, çok geçmeden binadaki bir kiracısı ile problem yaşamaya başladı.

Bina üzerinden farklı planları olan PSY, kiracısından dükkanı boşaltmasını istedi. Binanın birinci katında bir kafeterya işleten kiracı ise, işletmesinin bir filmde yer almasından dolayı kendine has ünü olduğu ve bu yüzden çıkmak istemediğini ifade etti. Olayın yargıya taşınması üzerine mahkeme, dava sonuçlanana kadar kiracıya dükkanı boşaltması üzerine süre verdi.

Dava devam ederken kiracıya verilen süre sona erdi. Dükkanın boşaltılma süresini uzatmak için mahkemeye başvuruda bulunan kiracının isteği ise kabul edildi. Fakat geçen Cuma günü PSY’ın çalışanları olduğunu söyleyen 5 kişi kafeteryaya girmeye çalışırken, işletme sahibi olan kiracı ile tartışmaya başladı. Alınan bilgiye göre tartışma çok geçmeden kavgaya dönüştü ve bir kafeterya çalışanı yaralanarak hastaneye kaldırıldı.