Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gazeteci Birol Aydın (45) ikindi vakti Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazı öncesi imam Birol Aydın için helallik istedi. Aydın'ın tabutu omuzlara alınarak dualar eşliğinde cenaze aracına götürüldü. Cenaze törenine Birol Aydın'ın ailesi ve dostları katıldı. Cenaze törenine Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de çelenk gönderdi. Namazın ardından Birol Aydın'ın cenazesi Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu Birol Aydın’ın çok iyi bir gazeteci olduğunu belirterek, ‘’Hayatın düzeni böyle imtihan sırrı burada. Birol çok iyi bir insandı, iyi bir babaydı cefakar bir babaydı. Hepimizin sevdiği bir meslektaşımızdı, arkadaşımızdı, kardeşimizdi. Allah gani gani rahmet etsin. Güzel günlerde öldü. Çok iyi bir gazeteciydi. 28 Şubat sürecinin deşifre olması o süreçte yaşananların ortaya çıkarılması o paranoyanın analiz edilmesine dair çok güzel haberleri çok güzel röportajları vardı. İyi bir gazeteciydi, iyi bir meslektaşımızdı. Allah rahmet etsin. Ailesine de sabrı cemil niyaz etsin.’’ ifadelerini kullandı.