Kadıköy’de kar topu yüzünden öldürülen Gazeteci Nuh Köklü'nun cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumuna getirildi. Nuh Köklü’nün eski eşi Sibel Topaktaş, "Herkes tehlike altında. Hiç kimsenin hayatı güvende değil artık. Her an herkesin başına bir şey gelebilir.” dedi.

Gazeteci Nuh Köklü, arkadaşları ile kartopu oynarken bir iş yerinin vitrinine isabet eden kartopu yüzünden esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Köklü'nün cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumun'a getirildi.

İstanbul’da yaşayan eski eşi Sibel Topaktaş, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sibel Topaktaş, “ Bu şiddetin zengini, fakiri, genci, kadını yok yani. Özgecan için daha bir gün öncesine kadar bütün ülke ayaktaydı. Ama işte bir gazeteci İstanbul’un göbeğinde kartopu oynarken öldürüldü. Bunu benim halen aklım almıyor. Biz nereye gidiyoruz? Bu şiddetin sonu yok. İnsanlar o kadar gergin. İnsanlar patlamaya hazır. Herkes diken üstünde en küçük bir şeyden patlama oluyor.” diye konuştu.

Artık hiç kimsenin hayatının güvende olmadığını belirten Topaktaş, “ Ama sıradan şiddet kurbanı olacak bir insan değildi. Bilinçli, gazetecilik yapan, şehirde yaşayan biriydi. O beni korkutuyor. Herkes tehlike altında. Hiç kimsenin hayatı güvende değil artık. Her an herkesin başına bir şey gelebilir.” ifadelerini kullandı.