AK Parti Kayseri'den 4. sıra milletvekili adayı olan Op. Dr. Kemal Tekden, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Opr. Dr. Kemal Tekden ziyarette, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'a övgüler yağdırarak, "Rektörümüz, Kayseri'ye ve Erciyes Üniversitesi'ne çok üstün hizmetler verdi. Medeniyet açısından büyük ufukları olan, Kayserimize çok şey kazandırdı. Üniversitemize çok büyük merkezler kazandırdı. Bilim adına ülkemizin önünü açabilecek gelişmelerin hayata geçmesini sağladı. Türkiye Sağlık Enstitüsü başkanlığına getiriliyor. Bu Kayseri açısından üzücü, ama Türkiye açısından da önemli bir görev olduğundan dolayı onur duyduğumuz bir mesele. Rektörümüzün, Türkiye'nin önünü açacak ufuk sahibi biri olduğunu bildiğimiz için bu bize büyük memnuniyet veriyor. Kayseri'de vermiş olduğu hizmetler için kendisine teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Fahrettin Keleştemur ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizi Meclis'te görmek bizleri son derece memnun edecek. Hem Kayseri açısından, hem de Türkiye açısından. Milletvekili adaylığınız önem verdiğimiz bir konu. Çok eskilere dayanan dostluğumuz ve arkadaşlığımız var. Biz sizi hekimliğin yanı sıra kültür adamı olarak da tanıyoruz. Aynı dili konuşan aynı medeniyetin savunucularıyız. Kadim medeniyetin yeniden inşasına inanan insanlarız. Bu bağlamda ben Kemal Bey'in bu yeni girişimini takdirle karşılıyorum. Kendisi için, ailesi için ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.