Gaziantep'te akraba aileler arasında çocukların tartışması ile başlayıp silahlı kavgaya dönüşen olayda 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesine bağlı Atalar Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Fikret A. ile eniştesi Ahmet H.'nin (59) çocukları arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Çocuklar, aralarındaki kavgayı evde anlatınca aile bireyleri mahallede tartışmaya başladı. İddialara göre, bu tartışma sırasında Ahmet H.'nin bir çocuğu, dayısı Fikret A.'nın vefat eden eşine yönelik birtakım olumsuz sözler sarf etti. Fikret A. ise bunun üzerine silahını alarak, eniştesi Ahmet H. ile yeğenlerine ateş açtı. Kurşunlar, Ahmet H. ile birlikte yeğenleri Cevdet (37), Fikret (27), Şahin (38) ve Oktay'a (16) isabet etti. Ağır yaralanan baba ve 4 oğlu Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı. Ahmet H. ile birlikte oğulları Cevdet ve Fikret burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Silahla yaralanan Oktay ve Şahin H.'nin ise durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından aile yakınları Şehitkamil Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi. Emniyet güçleri, yaşanması muhtemel bir kavga üzerine yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ölen 3 kişinin cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Şüpheli Fikret A. da teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.