Gaziantep te Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi!...

Gaziantep Valiliği önemli bir bilginin açıklamasında bulundu. Gaziantep te ki Karkamış ilçesinin, Köprübatı Hudut Karakolu ve Fırat Nehri üzerinde ki ada bölgesinin 15 günlük süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Suriye sınırında güvenlik durumunun desteklenmesi aynı zamanda vatandaşların da can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından tehditlerden korumak amacıyla 15 gün süre ile sınırlı olarak bu bölgeyi özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini açıkladı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama kapsamında metin içerisinde şu bilgilere yer verildi. “karkamış ilçesinin, Köprübatı Hudut Karakolu ve Fırat Nehri üzerinde ki ada bölgesinin  özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bu bölgenin 22 Ocak 2016 Cuma saat 13.00 da başlayarak,  5 Şubat 2016 günü saat 13.00  da ise son bulacaktır” diye belirtti. Bu tarihler arasında belirtilen bölgeye giriş çıkışta bulanacak insan, araç ve canlıların kontrollerine İl Jardarma ve Emniyet Müdürlüğü tarafından kontrol altında olacağını ve gerektiği durumlarda da girişlerin yasaklanabileceğini belirtti.

(AA )