Gaziantep'in Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir komiser, izin gününde aracıyla seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan polis, hastanede ameliyata alındı.

Olay, gece saatlerinde, Vatan Mahallesi'nde bulunan Şanlıdere Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser Hacı Berk, 27 ARC 68 plakalı otomobilindeyken önünde duran bir başka araçtan inen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Merminin karnına isabet etmesinden dolayı yaralanan Berk, Düztepe'de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ağır yaralandığı belirlenen Berk'in ilk müdahalenin ardından ameliyata alındığı öğrenildi.

Bu arada, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de ameliyata alınan meslektaşının durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. Emniyet güçleri, Hacı Berk'e saldıran kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.