Gaziantep'te bıçaklı kavga sebebiyle gözaltına alınan bir şüpheli, sağlık kontrolü için hastaneye götürülmek üzere polis merkezinden çıkarılırken pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda 2'si polis, 3 kişi yaralandı.

İddialara göre, gece geç saatlerde Şahinbey ilçesine bağlı Yenimahalle'de iki grup arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir kavga çıktı. Bıçakla yaralamalı kavganın ardından olaya müdahale eden polisler, şüpheli Hüseyin Yulafçı'yı gözaltına aldı. Şüpheli, Çıksorut mevkisindeki Güven Polis Merkezi'ndeki sorgusunun ardından sağlık kontrolüne çıkardığı esnada da, Hüseyin Yulafçı'nın yaraladığı kişinin yakını olduğu öne sürülen Sadık P. isimli şahıs pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda Nevzat Karabulut ve Abuzer Öztunç isimli polis memurları ile şüpheli Hüseyin Yulafçı yaralandı. Sadık P. kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan Abuzer Öztunç'un ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, Güven Polis Merkezi'nin önünde delil araştırması yaptı. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın pompalı tüfeği 50 metre ilerideki bir parkın içerisine attığı belirlendi. Özel harekat timlerinin de konuşlandığı bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, Sadık P.'yi yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.