Kayseri’de bir kişi, Gaziantep'den çağırdığı belirtilen iki kişi ile birlikte işyerinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle yakalandı. Şahıslar işyerinden 30 bin 600 lira para ile bir adet cep telefonu çaldıkları belirlendi.

Kayseri Valiliği, bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili şahısların yakalandığını açıkladı. Hırsızlık amacıyla işyerine giren şahısların, güvenlik kamera görüntüleri ile tespit ettikleri ve işyerinden 30 bin 600 lira para ile bir adet cep telefonu alarak kaçtıklarının belirlendiğini ifade etti. Açıklamada, polisin araç plakasını belirlediği ve araçla şahıslar hakkında yapılan araştırma sonunda H.P. ve A.E.’nin Gaziantep'den yakalanarak Kayseri’ye getirildiği belirtildi.

Polisin şahıslara yönelik yaptığı sorgulamada, kendilerini Kayseri’ye hırsızlık için Ö.D. isimli şahsın çağırdığı belirlendi. Şahsın ikametinde yapılan aramada ise, tarihi eser olduğu belirtilen 7 adet gümüş sikke ele geçirildi. Şahıslar haklarında düzenlenen evrakla birlikte sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.