Fıstıkzade Baklavaları Gaziantepspor’un resmi baklava sponsoru oldu. Gaziantep’in iki sembolünü buluşturan firma, bundan sonra Gaziantepspor’un baklava tedarikçisi olacak.

Celal Doğan Tesisleri’nde bir araya gelen taraflar sponsorluk anlaşması imzaladı. Gaziantepspor’un resmi baklava sponsoru olan Fıstıkzade Baklavaları Kasımpaşa maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete de sürpriz yaptı. Fıstıkzade Baklavaları, antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyetin ağzını tatlandırırken başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

Futbolcular Fıstıkzade Baklavaları’nın simgesi haline gelen feslerle poz verirken, eğlenceli dakikalar yaşadı. Fıstıkzade Baklavaları Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Diri, Gaziantep’in en önemli iki sembolünü yan yana getirdiklerini söyledi. Gaziantepspor’un her zaman yanında olduklarını belirten Diri, “Fıstıkzade Baklavaları olarak kentimizin takımı Gaziantepspor’un yanında olmak istedik. Gaziantebimizin en önemli iki markasını bir araya getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Umarım takımımızın başarılarında ufak da olsa bir payımız olur.” diye konuştu.