19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve beraberindekiler rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır yatakta tedavi gören 94 yaşındaki Bafralı Kore Gazisi Temel Koç’u Cumhuriyet Mahallesindeki evinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kore gazisi Temel Koç Kore’deki anılarını duygulanarak anlattı.

Karşısında Bafra Garnizon Komutan vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Üsteğmen Hakan Arıkan’ı gören Koç, "Komutanlarda ziyaretime gelmiş. Askerlerimiz yanımızda. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Komutanlarım yanıma geldi ya artık ölsem de fark etmez. Bafra Kaymakamımız Halis Arslan ve herkese anlamlı ziyaret için teşekkür ederim.’’ dedi.

Ziyarette ayrıca Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Üsteğmen Hakan Arıkan, Emniyet Müdürü vekili Kenan Bıyık, Bafra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Mümine Ersin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür vekili Belma Özel de hazır bulundu.