Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Gazipaşa ilçesinin bugüne kadar hep ikinci planda kaldığını ve üvey evlat muamelesi gördüğünü iddia etti. Akıllı, "Gazipaşa, MHP iktidarında ekonomik olarak gelişecek ve büyüyecek." dedi.

Akıllı, 7 Haziran milletvekili genel seçimleri için çalışmalarını Gazipaşa'da sürdürdü. Akıllı; MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi ve Serik Belediyesi eski Başkanı Mehmet Habalı, İlçe Başkanı Mehmet Yüksel ve parti yöneticileriyle birlikte esnafları gezerek, 7 Haziran'da partilerine destek istedi. Gazipaşa'da esnafların, siftah yapmadan iş yerlerini kapattıkları yönünde şikayetlerler aldıklarını belirten Akıllı, Gazipaşa'nın, halihazırda mevcut imkanlarıyla Antalya'nın göz bebeği olabilecek kapasiteye sahip olduğunu söyledi.

Tarım sektörü ağırlıklı olan ilçede, AK Parti'nin ekonomi politikaları nedeniyle çiftçilerin adeta perişan durumda olduğunu belirten Akıllı, bu durumdan en fazla esnafın olumsuz etkilendiğini kaydetti. Gazipaşa'da mevcut havalimanının da daha iyi ve rantabl kullanılması gerektiğinin önemine işaret eden Akıllı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gazipaşa'da 7 tane antik kent bulunuyor. Antalya'nın diğer bölgelerinden farklı olarak burada özellikle alternatif turizm, kültür turizmi gelişebilir. Dolayısıyla buraya yapılacak konaklama tesisi yatırımları sadece 5-6 ay değil, yılın 12 ayı açık kalır. Mevcut Gazipaşa havalimanıyla birlikte burada turizm sektörü de büyük atılım gösterecektir. Dolayısıyla hem esnaflarımız, hemde Gazipaşa halkı ekonomik yönden büyük bir rahatlığa kavuşacak."

Akıllı, daha sonra MHP MYK üyesi Habalı, İlçe Başkanı Mehmet Yüksel ile birlikte parti yöneticileri Çağatay Aksoy ve Yasemin (Uysal) Aksoy'un nikah törenine katıldı. Çiftin nikah şahitliklerini yapan Akıllı ve Habalı, genç çifte mutluluklar diledi.