Ankara’da bir şahıs, gecekondudan kömür çalarken suçüstü yakalandı. Kömürlükte yakalanan şahıs, Yunus ekiplerini bir anda karşısında görünce neye uğradığını şaşırdı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Ankara Yenimahalle Şehit Hakkı Sözer Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir gecekondunun kömürlük bölümüne giren Mustafa T. isimli şahıs, kömür torbalarını birer birer alıp evin yakınına park ettiği 67 EV 6751 plakalı otomobilinin bagajına taşımaya başladı.

Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede Yunus ekipleri geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, hırsızın kaçmasını engellemek için de evin etrafını sardı. Gecekondunun kömürlük kapısına gelen polisler bir anda kapıyı açtı. Yunus ekiplerini karşısında gören şaşkın hırsız neye uğradığını şaşırdı. Şahsı içeriden alan ekipler, ellerine kelepçe takıp ekip otosuna götürdü.

Polis ekipleri, ev sakinlerini de durumdan haberdar edip çalınan malzemeleri yapılacak incelemelerden sonra karakoldan alabileceklerini belirtti. Yakalanan şahsın aracında yapılan incelemede bagaj bölümünde çalınan kömür torbaları bulunurken otonun içinde de hırsızlık elbiseleri bulundu. Araç, bir polis memurunun kontrolünde hırsızla birlikte karakola götürüldü. Ekipler konuyla ilgili inceleme başlattı.