Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Dairesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 10 çiftin nikâhını kıydı. Nikah kıydıran çiftler arasında geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta nişanlanan ve evlenmek için yine aynı günü seçen Erkan ile Gamze çifti de yer aldı. Çift aynı okulda öğretmen olduklarını da söyledi.

Eskişehir’de evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 10 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden biri için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçti. Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Burcu Demirel, evliliğin, aile kurmanın toplumumuzda çok önemli olduğunu söyledi. Demirel, herkesin Sevgililer Günü'nde nikâh kıydırmak istediğini, bunun için çiftlerin aylar öncesinden başvuru yaptıklarını belirtti. 14 Şubat'ta, 10 çiftin nikâhını kıydıklarını kaydeden Nikâh Memuru Demirel, çiftlere, "Mutluluğunuz da 14 Şubat gibi hep hatırda, gönlünüzde kalsın." dedi.

Erkan ve Gamze çifti aynı okulda görev yaptıklarını ve burada tanıştıklarını belirterek, ‘‘Erkan ben askerden yeni geldim. Nikahın 14 Şubata gelmesini istedik. Nişanımız da geçen yıl 14 Şubat tarihinde olmuştu. İki yıl önce aynı okulda görev yaparken tanışmıştık.” dediler.