Banaz ilçesi Buyukoturak beldesi yakınlarında meydana gelen kazada ağır yaralanan yolculardan Karpuz, tedavi gördüğü Uşak Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
     Karpuz'un hayatını kaybetmesinin ardından kazada ölenlerin sayısı 8'e yükseldi. Kazada yaralananlardan 3 kişinin tedavisinin halen değişik hastanelerde sürdüğü öğrenildi.
    
     -Milletvekili Pakdil'den taziye ziyareti
    
     Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
     Pakdil, trafik kazasında yaşamını yitiren Mehmet Yılmaz, Mehmet Karpuz ve Döne Satılmış'ın ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.
     Kazaya karışan otobüs firmasını da ziyaret eden Pakdil, daha sonra aynı kazada yaralanan Furkan Koçer'le tedavi gördüğü Afşin Devlet Hastanesi'nde görüştü.
    
     -Olay-
    
     Kahramanmaraş'tan İzmir'e gitmekte olan Mehmet Yılmaz'ın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsü, 20 Mart Çarşamba günü sabaha karşı Büyükoturak beldesi yakınlarında bariyerlere çarpmış, bir süre sürüklenen araç devrilmişti.
     Kazada otobüs sürücüsü Yılmaz, yolculardan Döne Satılmış, Nihat Koçak, Vahit Gökdoğan, Bahar Güzel, Durda Özen, Mehmet Karpuz hayatını kaybetmiş, Şerif Demir, Dursun Karahan, Halil Dinçer, Yağmur Alkoç, Halil Karpuz, Burhan Koçer, Cuma Özarslan, Doğan Ertekin, Rami Ertekin ve Ercan Sönmez ise yaralanmıştı.