Kırıkkale’de bir düğün salonunda elektriklerin kesilmesi sonrasında ilginç olaylar yaşandı. Düğün salonunda jeneratörün bulunmaması üzerine gelin damat ve misafirlerin oynaması için salonun içerisine otomobil soktular. Farları yakılarak aydınlatma olarak kullanıldı. Otomobilin müzik sistemi açılarak gelin-damat ve davetliler eğlenceye devam etti.

Önceki akşam etkili olan fırtına ve yağışlar Kırıkkale’de elektriklerin kesilmesine neden oldu. Dünya evine girecek olan Sıdıka ve Enes çifti tam sahneye çıktıları anda elektrikler kesildi. Jeneratörün bulunmadığı salonda, düğün sahipleri de çocuklarının bu mutlu gününü karanlığa gömmemek için pek çok alternatifler aradı. Salonda ki davetliler önce telefon ışıkları tutarak gelin ve damadın kınasını yaktı. Ardından oyun için müzik ve daha güçlü bir ışık sistemi için kapılar sonuna kadar açılıp düğün salonu içerisine otomobili girdirme planlandı ve otomobil salona alındı. Farların ışığında, otomobilin müzik sesi eşliğinde gelin ve damat ile birlikte misafirlerin eğlencesi sürdürüldü.

Bütün olumsuzluklara rağmen düğün olaysız tamamlandı. Elektrikler düğün boyunca hiç gelmedi. Polis memuru damat Enes Albay ve 112 acil servis teknisyeni gelin Sıdıka Nur Albay, düğün salonu sahiplerine ve işletmecilerine tepki gösterdi. Gelin ve damat, “Böyle bir tesiste jeneratör bulunmaması, insanların mutlu gününü karanlığa mahkûm etmeleri ve sorumsuzca davranıp ortadan kaybolmaları ne kadar doğru? Bunun cezasını ilgili kurumlar vermeli.” dedi.