Esenler'de ikamet eden Zehra Aydın isimli evli kadın, evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Cinayet, kadından haber alamayan Aydın'daki yakınlarının durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Polis, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği ve polise teslim olacağı notu bıraktığı öne sürülen kayıp koca S.A.'yı arıyor.

Olay, Esenler Davutpaşa Mahallesi 64. Sokak 25 numaradaki Dilek Apartmanı'nın 3. katında meydana geldi. Zehra Aydın'dan 2 gün boyunca haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Çilingir eşliğinde dün saat 19.30'da girilen evde Aydın'ın cesedi bulundu. İlk incelemelerde Aydın'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi. Polis, cinayeti namus nedeniyle işlediği ve teslim olacağı yönünde not bıraktığı öne sürülen koca S.A.'yı arıyor.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evdeki çalışmalarının ardından Zehra Aydın'ın cesedi cenaze arabasıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Zehra Aydın'ın 2 ay önce S.A. ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.

Kayıp koca S.A.'nın kardeşi R.A.,"Eniştem aradı, abinlere ulaşamıyoruz nasıl gideceğiz onların yanına dedi. Eve geldik, polisi çağırdık, kapıyı kırdık, içeride cenazeyi gördük. Gördüğümüz olay budur. Abim kendisi. Bir not var ama soruşturmanın şeyi açısından gizli tutuyorlar daha sonra açıklayacaklar. Namus davası deniyor, başkasıyla yakalandığı söyleniyor biz de bilmiyoruz" diye konuştu.