Bağcılar’da, yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza süratle gelen bir otomobil çarptı. Genç kız çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa fırlarken, sürücü kaçtı. Genç kız hastanede ölümle pençeleşiyor.

Olay, Demirkapı Mahallesi Velioğlu Caddesi’nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Kur’an kursuna gittiği belirtilen genç kız, karşıya geçmek için yol kenarına çıktı. Bu sırada yukarıdan hızla gelen beyaz renkli spor bir otomobil, üzerinden kimlik çıkmayan genç kıza çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız park halindeki araçlar ile çarpan otomobilin arasına sıkıştı. Genç kız metrelerce uzağa fırlayarak yere düştü. Yerde hareketsiz halde yatan yaralı için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sedyeye alınan yaralı ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası yaşananlar ise çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.

Çarpan otomobilin çok süratli ilerlediğini belirten görgü tanıkları, kaza sonrası yaralının yere düştüğünü söyledi. Sürücünün yol kenarındaki diğer yayaların üzerine de otomobili sürdüğünü dile getiren başka bir görgü tanığı ise kendisinin zor kurtulduğunu aktardı.

Kimliği henüz tespit edilemeyen genç kızın hastanenin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.