Zonguldak'ta sokakta genç kıza tacizde bulunan ve çantasını alıp dereye iterek yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Burhan T., 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

7 Kasım 2014 tarihinde yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gerçekleşti: Karaelmas Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde Çaydamar deresinin kenarındaki kaldırımda yürüyerek evine giden 20 yaşındaki S.Ç., sanık Burhan T.'nin önce sözlü tacizine maruz kaldı. Daha sonra genç kızın çantasını alıp dereye itti. Genç kız yaralanırken, sanık Burhan T., kamyonetiyle olay yerinden kaçtı. Yaralanan S.Ç. ise AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olaydan bir hafta sonra polis tarafından yakalanan Burhan T, çıkarıldığı mahkemece 'basit cinsel saldırı, gece vakti yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve adam yaralama' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yargılandığı Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkarılan Burhan T, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti ise suçun işlendiğine yönelik kanaate sahip olunduğunu belirterek, sanığa toplam 9 yıl 8 ay hapis cezasına hükmetti.