Kendiside Kahramanmaraşlı olan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve beraberinde ki heyet Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Avşar Yerleşkesindeki Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Kamalak'a SP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten ve SP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Vahdet Sürücü eşlik etti. Fırsat bulduğu her süreçte Kahramanmaraş'ta olmaya gayret ettiğini söyleyen Prof.Dr. Kamalak Üniversite'deki değişiklikleri de takip ettiklerini dile getirerek söyle konuştu; “Geçmiş dönemde Üniversitemizde yaşanan sıkıntılar çok şükür artık yaşanmıyor, kendiside Kahramanmaraşlı olan Sayın Rektörümüzün nasıl gayret gösterdiğini takip ediyorum, onun ve birlikte çalıştığı arkadaşlarının bu gayretleri sayesinde inanıyorum ki Üniversitemiz hak ettiği yeri en kısa zamanda alacaktır. Sayın Karaaslan'ın şahsında tüm Sütçü İmam Üniversitesi personellerine teşekkür ediyor hepsine yürekten başarılar diliyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan ise Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın övgü dolu sözlerine teşekkür ederek; “Biz, bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Üniversitelerin bulunduğu şehirlerin aynası olduğunu bir akademisyen olarak en iyi binlerden birisiniz, bizlerde bunun bilinci ile hareket edip Kahramanmaraş'a ve Üniversitemize neler katabiliriz bunun çalışması içindeyiz, bu nazik ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile memnun etti” dedi.

Ziyarette Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Niyazi Can ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Ahmet Eycil'de hazır bulundu.