Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, rahatsızlığı nedeniyle kendisine ‘geçmiş olsun’ mektubu gönderen okulun öğrencilerine cevabi mektup ile bir adet satranç takımı gönderdi.
Genelkurmay Başkanı Özel’in mektubu ile satranç takımı 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Tank Kurmay Albay Şefik Atay tarafından Osmaniye Salih Bahçeli İlkokulu 2/A sınıfı öğrenci ve velilerine okul ziyareti ile teslim edildi.

Osmaniye Salih Bahçeli İlkokulu 2/A sınıfı öğrenci, öğretmen ve velilerine hitaben Necdet Özel’in kaleme aldığı mektupta, “Yüce Milletimizin bağrından çıkardığı kahraman evlatlarından oluşan, ülkemizin ve milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; siz gençlerimizin ve asil milletimizin sevgisinden aldığı güçle; vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü, millî birlik ve beraberliğin muhafazası için kendisine tevdi edilen görevleri lâyıkıyla yerine getirmeye devam etmektedir.” ifadeleri yer aldı.

Özel mektubun devamında, “Umarım öğrencilerimiz büyüdüğünde her biri nitelikli ve iyi yetişmiş bireyler olarak vatanımıza, milletimize ve belki de Türk Silahlı Kuvvetlerimize faydalı hizmetlerde bulunur. Bizler de sizler ve sizler gibi kıymetli vatan evlatlarıyla daima iftihar ederiz. Bu vesileyle, mektuplarınızda belirttiğiniz güzel duygu ve düşüncelerinizden dolayı şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına sizleri içtenlikle kutlar, Salih Bahçeli İlkokulunun değerli öğretmen, öğrenci ve velileri ile tüm çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” temennisinde bulundu.