Gaziantep Kolej Vakfı (GKV), Vodafone Freezone 18. Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması’na katılarak finallerde yarışmayı hak kazandı.

Türkiye genelinden 420 lisenin elemelerde yarıştığı Vodafone Freezone 18. Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması’na katılan GKV okul orkestrası, Bostancı Kültür Merkezi’nde yapılacak finallerde yarışmaya hak kazandı. Elektrogitarlarda Selim Barlık ve Zeki Güleç, basgitarda Görkem Öztosun, davulda Deniz İlker Öz, klavyede Burcu Bağlama ve soloda Ceyda Zorer’in görev aldığı Gaziantep Kolej Vakfı Okul Orkestrasında yönetmenliği GKV Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nadir Gürsel üstlenecek.

Düzenlenen elemelerde grubundan lider çıkmayı başaran ve sadece Gaziantep’i değil yarışmada Güneydoğu Anadolu Bölgesini de temsil edecek olan GKV Özel Okulları Okul Orkestrası, 9 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek olan yarı final yarışmaları için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar birçok alanda ki iddialarını müzik alanında da sürdürdüklerini belirterek, “Geçmiş yıllarda gerek TRT tarafından düzenlenen gerekse özel organizasyonların düzenlediği yarışmalarda kurumumuz orkestrası önemli dereceler elde ederek bizleri mutlu etmişti. Bu yarışmada da yine ekibimizden finalde başarılı sonuçlar bekliyoruz.” dedi.