Şahan Gökbakar'ın bu hafta vizyona giren Kayhan filmini izleyen bir sosyal medya kullanıcısı ünlü komedyene, "Abi film gerçekten çok vasat. 11 liramı geri ver lütfen!" mesajını gönderdi.

37 yaşındaki Gökbakar ise bu yorumu "Bilet ödemelerini Zafer Algöz abin yapıyor, onu ara" sözlerini dile getirerek yanıtladı.

Ayça Tekindor da sosyal medya hesabından Arif v 216 filmi için, ‘Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film Arif v 216. Gerçekten şaşırdım’ demiş, filmin oyuncularından Zafer Algöz ise "IBAN gönder, paranı geri göndereyim" karşılığını vermişti.

Zafer Algöz daha önce ise "Recep İvedik'te oynasan Cem Yılmaz sana bozulur muydu?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Recep İvedik'te oynasam, Cem bana bozulmaz. Bizim ayrı ayrı yaptığımız projelerde var. Ama teklif gelse ben Recep İvedik'te oynamam zaten. İsterse gişede 17 milyon yapsın, benim ilgimi çekmiyor."

"Türkiye'de Recep İvedik gibi bir karakter olduğuna da inanmıyorum. Şahan (Gökbakar) kardeşim sözlerime alınmasın, benim sözlerim onun şahsına değil, Recep İvedik karakterine"