Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, sağır ve dilsiz bir kadın, evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Olay, Şirinköy Kalıcı Konutları 496. Sokak F 28 Blok'ta bulanan bir evde meydana geldi.

İddiaya göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan, sağır ve dilsiz olan Selçuk Çetindağ, gece mesaisi bittiğinde evine geldi. Çetindağ, kapıyı açıp içeri girdiğinde kendisi gibi sağlık ve dilsiz 33 yaşındaki eşi Hacer Çetindağ'ı kanlar içerisinde gördü. Çetindağ, hemen komşularından yardım istedi. Komşuları olay yerine sağlık ekibi çağırdı.

Gölcük'te bir kadın, evinde silahla vurulmuş olarak bulundu

Ekipler eve gelerek yaptıkları kontrollerde Hacer Çetindağ'ın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri de evde geniş çaplı bir inceleme yaptı. İnceleme sonucunda Çetindağ'ın kolundaki bileziklerinin çalındığı belirlendi. Ekipler, Çetindağ'ı, eve hırsızlık için giren kişi ya da kişiler tarafından öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından Çetindağ, otopsi yapılması için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Çetinkaya'nın katil ya da katillerini yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.