3 seneden beri Kahramanmaraş halkının ve adliye camiasının bağrına bastığı Başsavcı Mustafa Küçük, veda ziyaretlerinden birini de Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği'ne yaptı, Kocaeli'ne gidişi ile ilgili olarak da; "Bu şehirde çok güzel anılarım oldu, üzülerek ayrılıyorum, hakkınızı helal edin" dedi.

Başkanlığını Kemal Sayın'ın yaptığı Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nde bir gurup basın mensupları ile vedalaşan Başsavcı Mustafa Küçük, görev yaptığı 3 yıl boyunca Kahramanmaraş halkı ile bütünleştiğini, bu şehirden üzülerek ayrıldığını belirtti, "Gönlümü bu şehirde bırakarak ayrılıyorum, Kocaeli'nde de bir evinizin, çalacak bir kapınızın olduğunu unutmayın" diye konuştu.

Aslen Trabzon'lu olan, 3 yıl önce geldiği Kahramanmaraş'ta kamuoyu tarafından çok sevilen ve sayılan Başsavcı Küçük, "Biliyorum ki,  Kahramanmaraş ile bir ortak yanımız var. Kardeş şehiriz her şeyden önce. Sizlerle bir gönül bağımız var. Gidiyorum ama bütün Kahramanmaraşlılara bizim gönlümüzde olacaktır" dedi, yaklaşık bir yıl önce adli camiaya dâhil edilen idare ve vergi mahkemesine ilişkin de bilgiler verdi, Kahramanmaraş'ta, şu olay da olmasa daha iyi olurdu diyebileceği bir olayla karşılaşmadığını, çok iyi intibalarla ayrılacağını sözlerine ekledi.

Başsavcı Küçük'ün veda ziyaretine katılanlar arasında, gazetecilerden; Mehmet Fiskeci,  Devrim Başer, Akif Arslan, Bekir Doğan, Kerem Akçakale, Alper Gültepe katılırken,  Dernek Başkanı Kemal Sayın,  Başsavcı Küçük'e bakırdan bir hatıra plaketi takdim etti. Başsavcı Küçük, Başkan Sayın'a gazeteciler adına teşekkür etti.