Bolu'nun Göynük ilçesinde geçen hafta Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya ve şehitleri anma yürüyüşü yapıldı. Tekbir ve sloganlarla yürüyen binlerce vatandaş teröre lanet okudu.

İlçe meydanında toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve üzerinde ilçenin diğer şehitleri Ziya Sarpkaya, Erdal Engin ve Mehmet Diri'nin isimlerinin yazılı olduğu pankartlar eşliğinde yürüyüşe geçti. Yürüyüşte, geçen hafta Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'lılar tarafından şehit edilen Ziya Sarpkaya'nın ailesi, yakınları, arkadaşları ile yurt dışından gelen Göynüklü vatandaşlar da katıldı.

Kalabalık, polisin aldığı güvenlik tedbirleri altında tekbir ve sloganlarla ilçe merkezinden Sofuali Mezarlığı'na kadar yürüdü. Burada ilçenin 3 şehidinin isimlerinin okunması üzerine kalabalık 'burada' diye bağırdı. Kalabalık daha sonra terör örgütü aleyhinde slogan attı, terörü lanetledi. Ardından şehitler adına Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Kalabalık daha sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldı.