Türkiye'nin en köklü kulüplerinden Göztepe, 90. yılını coşkuyla kutladı. Güzelyalı sahilinde başlayan kutlamalar, meşale ve havai fişek gösterileri ile son buldu. Kutlamalara Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı.

PTT 1. Lig'e yeniden yükselen Göztepe, 90. kuruluş yıldönümünü görkemli bir şekilde kutladı. Kutlamalar kapsamında Güzelyalı'da toplanan taraftarlar, sahile doğru sıralanarak meşalelerini yaktı. Saat 22.00'de Göztepe yöneticileri ve taraftarlar İzmir Körfezi'nin sarı-kırmızıya boyadı. Meşalelerin yakılmasından sonra ise havai fişek gösterileri yapıldı. Göztepe'nin 90. yıl kutlamalarına Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı.

Üçkuyular İskelesi'nden demir alan vapurda düzenlenen 90. kuruluş kutlamalarında konuşan Fatih Terim, Göztepe'nin geleceğinin planlı ve vizyonlu bir çalışmayla güzel olacağını söyledi. Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in güzel planları olduğunu aktaran Fatih Terim, "Göztepe'nin hedefi Süper Lig. İzmir'in, Ege'nin futbolun içinde olması lazım. Göztepe ve diğer kulüplerle İzmir, Süper Lig'e geri dönmeli. Buna ülkenin de ihtiyacı var" dedi.

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Herkesin beğendiği bir takım kuracağız" diye konuştu.