Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerinin odadan ücretsiz aldıkları belgeleri sıra beklemeden alabilmeleri için 'belgematik' cihazı geliştirdi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yaptığı açıklamada Türkiye’de faaliyet gösteren odalar içinde bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bartık, "Yazılımını bilgi teknolojileri servisimizin hazırladığı belgematik’le eskiden uzun süren işlemler şimdi kısa bir zamanda tamamlanabiliyor." dedi.

Önceki hafta çağrı merkezini faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Bartık, üyelerinin işlerini kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak için yenilikçi çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. Göreve geldikleri günden beri üyelere daha hızlı hizmet vermek için çalıştıklarını anlatan Bartık, iş dünyası için zamanın en önemli maliyet kalemlerinden olduğunu ve günlük hayatta işlemlerin daha hızlı çözülmesi gerektiğini ifade etti. Bartık, "Bu teknolojiyi odalar içinde ilk kullanan Gaziantep Ticaret Odası oldu. Yazılımını bilgi teknolojileri servisimizin hazırladığı belgematik’le eskiden uzun süren işlemler şimdi kısa bir zamanda tamamlanabiliyor. Nihai amacımız işlemlerin odaya gelmeden üyelerin şahsi bilgisayarlarıyla yapılması, bunun için de çalışmalarımız sürüyor." açıklamasını yaptı.