- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tunus Nida Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hafız Sibsi ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i kabul edecek, ardından Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'e Devlet Şeref Madalyası Tevcih Törenine katılacak (15.00-16.00-17.30-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak Silopi’de şehit düşen polis memuru Şahin Polat Aydın ile Fikret Oytam için düzenlenecek törenlere katılacak. Kılıçdaroğlu, CHP genel merkezinde; TMMOB, DİSK, KESK ve TTB başkanlarını kabul edecek. (10.00-12.00-14.00-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bakanlıkta; 2016-17 yıllarına ilişkin TİS görüşmelerinin ikinci toplantısına katılacak. (12.30-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu, Haziran ayına ait süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

GÜNCEL

- Sultanbeyli’de polis merkezine yönelik bombalı saldırı ve ardından yaşanan gelişmeler ile ABD Başkonsolosluğu’na yapılan saldırıya ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

- Şehit Şahin Polat Aydın Ankara’nın Güdül ilçesine bağlı Akbaş köyünde toprağa verilecek. (Ankara)

- İstanbul Sultanbeyli’de teröristlerin saldırısı sonrasında şehit olan Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken’in cenazesi memleketi Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde toprağa verilecek. (Konya)

- Şırnak’ın Silopi ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlayan mayın sebebiyle şehit olan polis memurlarından Resul Kayaoğlu’nun cenazesi Elazığ'da, Savaş Akyol’un cenazesi Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde, tezkeresini aldıktan sonra memleketine dönerken bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan er Doğan Acar’ın cenazesi Denizli’de toprağa verilecek. (Yozgat-Elazığ-Denizli)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Barcelona ile Sevilla arasında Süper Kupa finali oynanacak. (21.45-Tiflis)

- Beşiktaş’ta Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları devam edecek. (18.00-İstanbul)

- Fenerbahçe’de Eskişehirspor maçı hazırlıları sürüyor.

- Galatasaray’da Sivasspor maçı hazırlıkları devam edecek.

- Bursaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına Özlüce Tesislerinde devam edecek. (18.00-Bursa)

- Takımların hafta sonundaki maçlara yönelik antrenmanları takip ediliyor.