Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29. anaokulunu Ankara Gölbaşı ilçesinde açacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak olan okul, derneğin başkan yardımcısı Elvan Oktar’ın annesi Evren Oktar’ın adına yapılacak.

Çocuklar Gülsün Diye Evren Oktar Anaokulu töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Yeni anaokulunun açılış töreninin öncesinde dernek ekibi, Gülben Ergen’in liderliğinde Anıtkabir’i ziyaret edecek.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir ve Antalya-Konyaaltı’na anaokulları kazandırdı.

Dernek sponsorlar ve bağışçıların desteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalar yapıyor.