Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü yazısında hükümete yolsuzluk operasyonu kuranlara karşı bir operasyon geleceğini söyleyerek gözdağı verdi.

GÜLEN İÇİN HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Pensilvanya'daki kanaat önderleri için de artık bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. “Hoşgörü” dönemi bitti. Abant'a bakalım gidecek birilerini bulabilecekler mi, bundan sonra!

Cemaat içindeki kripto ekibin “çılgın projesi” cemaatin hem Türkiye'deki hem Türkiye dışındaki mal varlığını, kendilerine destek veren işadamlarını ve kendi işlerindeki paralel ekonomik, sosyal, kültürel örgütleri de krize sokacak..

Bu saatten sonra, kimse yenileceği belli olan bir ata oynamaz.. 15 kadar milletvekilinin, ikna ya da kaset/dosya baskısı ile istifaya zorlandığı söyleniyor..

Eğer birileri bunlara teslim olursa, daha önce yedikleri halttan daha vahim bir iş yapmış olurlar ve güvendikleri çevreler de kendilerini koruyamaz, dahası bu adamlardan ayrıca o işin hesabı da sorulur..

Tarih önünde de mahkum olurlar.. İkna edileceklere gelince kendi içlerinde inandırıcılık ve ciddiyetlerini kaybetmiş ve ülkeyi karanlık bir vadiye sürüklemeye çalışanların senaryolarına, bu işin içinde rol alan öfkesi ve ihtirası aklından büyük bir kaç kişi dışında kim inanabilir ki!

BALYOZ VE ERGENEKON'DAN DAHA BÜYÜK DAVA GELİYOR

Bu kirli senaryonun figüranlığına soyunan polis, savcı, yargıç, işadamı, gazeteci, kim varsa yakında sanık sandalyesine oturtulursa ve operasyon yapayım derken bir operasyonlar savcılık taslarken sanık sanldalyesine otururlarsa şaşmamak gerek..

Türkiye'yi ufukta Balyoz ve Ergenekon'dan daha büyük bir dava bekliyor..

Bu arada yolsuzlukla mücadele ve şantaja kapı aralayan uçkur tezgahlarının da, sadece hedef seçilenlerin değil, tezgah kuranları da sanık sandalyesine oturtulması gerek..