Samsun Esnaf Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Bafra Şehir Kulübü'nde Bafra, Alaçam, Yakakent oda başkanları ile yönetim kurulu üyelerine iftar yemeği verdi.

Güler, masaları tek tek dolaşarak iftar yemeğine iştirak eden herkese teşekkür etti. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Hacı Eyüp Güler,
"Ramazan ayı kardeşlik, paylaşma aydır. Maneviyatının yükseldiği bir aydır. 25 yıldır sizlerle bir aradayım. Bu görevim sona erdiği zaman şunu bilmenizi istiyorum ki Samsun'da bir kardeşiniz var. Bu çeyrek asırdır böyleydi, bundan sonra da öyle olacak. Makamlar gelip geçicidir. Hiçbir sorunumuz çözülemez değildir. Her meselenin bir kolayı vardır. Yeter ki üstüne düşelim. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Artık sorunların çözümü için birlikte çalışma zamanı. Çeyrek asırdır içinde bulunduğum bu camiada esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını en az benim kadar sizler de biliyorsunuz. Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin bel kemiği, mihenk taşıdır. Esnaf ve sanatkarlar olmadan hiç bir şey olmaz. 24 saat beni arayabilirsiniz.'' dedi.

İftar yemeğine Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu da katıldı.