Fatih'te, koltuk değnekleri ile sakat numarası yapan Suriyeli dilenci sapasağlam çıktı. Gündüz vakti şık giyinip mağazalardan alışveriş yapan şahıs, iftar saati ve sonrasında dilenirken görüntülendi.

Suriyeli olduğu öğrenilen bir kişi, Fatih'te gündüz şık giyinerek sokakta dolaşıyor ve yol üstü mağazalardan alışveriş yapıyor. İftar saati yaklaştığında ise farklı kıyafet giyen ve koltuk değneği kullanan yabancı uyruklu kişi iftar yapan vatandaşların yanına giderek dileniyor. Bir vatandaşın fark ettiği dilencinin gündüz ve akşam nasıl değiştiği cep telefonuyla görüntülendi.

Gündüz saatlerinde Haseki’de bir mağazaya gelen gayet şık giyimli olan Suriyeli olduğu kaydedilen kişi alışveriş yaparken görülüyor. Vakit ilerleyip iftar saati yaklaştığında aynı kişi bu kez koltuk değnekleri ile ortaya çıkıyor. İftar yapan vatandaşların yanına giden şahıs, bir şeyler istiyor. Vatandaşların kiminden para kiminden ise yiyecek-içecek alan dilenci sakat numarası yaparak vatandaşların duygularını sömürüyor. Bir vatandaşın dikkatini çeken sahtekar dilencinin oyunu sabah ve akşam farklı yaşamasıyla ortaya çıkıyor.