Güngören’de kavga ettiği eski kız arkadaşıyla barışmak için giden Fatih T., önce kız arkadaşını ardından kendini vurdu. Genç kız kaldırıldığı hastanede, arkadaşı ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi Mercan Sokak 11 numarada meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Okuldan arkadaş olan Susem T. (21) ve bir kuaförde çalışan Fatih T. (21) telefonda tartışarak ayrıldı. Fatih T., sabah saat 11.00 sıralarında genç kızın oturduğu evin önüne gelerek beklemeye başladı. Genç kız dışarı çıktığında karşısında Fatih T'yi görünce eve geri girmek istedi. Fatih T., genç kızın peşinden koşarak apartmanın girişinde genç kıza iki el ateş etti. Genç kız apartmanın içinde kanlar içinde yere yığıldı. Fatih T, daha sonra aynı silahla kendisini karnından ve sonra da başına ateş ederek vurdu. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan Terzi ailesi kızlarının kanlar içinde buldu. Ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kız tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Fatih T'nin cesedi ise savcı eşliğinde polis tarafından incelendi. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede genç çocuğun cinayet olayda kullandığı silahın haricinde belinde bir adet daha silah buldu. Yapılan incelemenin ardından her iki cenazede Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.