Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay, Trabzon caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaparak 30 Mart ”˜ta kendilerine destek vermesini istediler.. esnafın sorununu dinlediler..

Her girdikleri yerde büyük ilgi gören Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, ve Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Necati Okay,  vatandaşların dertlerini dinlediler..

Sıtkı Güvenç yaptığı açıklamada: “TBMM tatil ”˜e girmesi ile tüm vekiller seçim bölgelerine dağıldılar, bizlerde Kahramanmaraş'ta seçim bölgemizde her gün bir adayımızla gezerek vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, oy istiyoruz, Başbakanımıza destek istiyoruz, Kahramanmaraş Büyükşehir avantajlarını anlatıyoruz..

Bugüne kadar il belediyesi olarak Kahramanmaraş'a hizmet verildiğini oysa Kahramanmaraş'ın 15 yıl önce büyükşehir olduğunu o günkü hükümetin büyükşehir yapmadığını anlatan Sıtkı Güvenç: “Kahramanmaraş artık Büyükşehir, Doğuda Dulkadiroğlu, Batıda Onikişubat, Büyükşehir olmak üzere Kahramanmaraş artık 3 belediye başkanı ile yönetilecek geliri ise en az 5 kat artacak Kahramanmaraş hak ettiği hizmetleri alacaktır,” dedi.

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Necati Okay: “Ben sadece Dulkadiroğlu ilçesinin belediye başkanıyım, Allah bu görev bize nasip ederse bu bölgede sadece Dulkadiroğlu için çalışacağım böyle olunca da ilçemiz çok güzel hizmetler alacak, Büyükşehir bir yandan biz ilçe belediyesi olarak bir yandan çok güzel hizmetlere imza atacağız onun için 30 Mart da sandıklara giderek, ak partiye oy vermelerini, sandıklara sahip çıkmalarını ve de Türkiye de en yüksek oyu alan ilçe olarak bu seçimlerden çıkmak istiyorum,” dedi.