Gaziantep’te bir eğlence kulübünün güvenlik görevlisi Ahmet Yaşar (37), tartıştığı Bülent A. isimli şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İddiaya göre, dün öğleden sonra meydana gelen olayda, kulübün önüne gelen Bülent A. isimli şahıs, güvenlik görevlisi Ahmet Yaşar ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs üzerindeki silahı çıkararak Yaşar’a bir el ateş açtı. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaklaşık 5 saat ameliyatta kalan Yaşar, kurtarılamadı.

Eşiyle aynı yerde çalışan Arzu Yaşar yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı: "Eşim güvenlik işinde çalışıyordu. Hiç tanımadığımız şahıs, kulübün önüne gelerek bana baktı. Eşim de bunu fark edince ‘Hayırdır niye bakıyorsun’ diye sordu. Şahıs ise ‘Sana mı soracağım’ diye cevap verdi. Eşim de beni içeri göndermek istedi. Tam arkamı döndüğüm esnada silah sesi duydum. Ahmet’in kanlar içerisinde yerde yattığını gördüm."

Yaşar’ın cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Merkezi’ne kaldırıldı. Cinayet şüphelisi şahıs polis ekiplerince gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.