Ümraniye’de kontrolden çıkan hafriyat kamyonu bariyere çarparak devrildi. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü itfaiye yaklaşık yarım saatte çıkartabildi. Hastaneye kaldırılan sürücü tedavi atına alındı.

Kaza, Şile yolu Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nin bir kilometre yakınında, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 41 L 3027 plakalı hafriyat kamyonu ile Şile istikametine ilerleyen sürücü Ali Sarıgül (47) henüz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan kamyon devrildi. Kazayı gören vatandaşlar araçlarından inerek kamyon şoförünün yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan Ali Sarıgül, itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. Sedyeye alınan Sarıgül vatandaşların da yardımıyla ambulansa taşındı. Bilinci açık olarak Haydarpaşa Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ali Sarıgül tedavi altına alındı.

Sedat Ulu isimli görgü tanığı, hafriyat kamyonunun sol şeritten sağ şeride geçtiğini, daha sonra da aracın sağ-sol yaparak bariyerlere çarptığını aktardı. Ulu, yardımına koştukları sürücüyü sıkıştığı için araçtan çıkartamadıklarını ve itfaiyeye haber verdiklerini söyledi. Kaza yapan kamyondan dökülen hafriyat sebebiyle Şile yolu trafiğe kısmen kapandı. Aracın kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.