Ankara Toptancı Hali’ne farklı illerden meyve ve sebze getiren vatandaşlar, yaptıkları uzun yolculuklar sonrasında meyve ve sebzelerini satıp evlerine dönmeyi beklerken, toptancı hali önünde uzanan kamyon kuyrukları ile mağdur oluyor.

Ankara Toptancı Hali’ne Türkiye’nin değişik bölgelerinden meyve ve sebze getiren vatandaşlar, Ankara’ya yaptıkları uzun yolculuklar sonrasında ulaşıyor. Bu uzun yolculuklar sonrasında getirdikleri meyve ve sebzeleri satıp evlerine dönmeyi bekleyen vatandaşlar, Ankara Toptancı Hali’ne geldiklerinde metrelerce uzanan kamyon kuyrukları ile karşılaşıyor. Bir an önce mallarını satmak isteyen vatandaşlar, Toptancı Hali'ne girebilmek gece saatlerinde sıraya girerek saatlerce bu sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

Konuyla ilgili konuşan bir vatandaş, Antalya’dan geldiği, bir saattir sırada beklediğini söyledi. Bir diğer vatandaş ise Adana’dan geldiğini, 9 saattir yolda olduğunu belirtti. Yarım saattir bu kuyrukta beklediğini, erken geldiğinde böyle olmadığını, erken gelmediğinde ve bu saate kalınması halinde konvoyun olduğunu vurguladı.