Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP milletvekili adayı Mete Taştan, her gittikleri yerde halkın büyük beklentiler içinde olduğunu belirterek, "Halkımızın MHP’ye olan ilgisini gördük." dedi.

İlk olarak Yeşilhisar ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP milletvekili adayları Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, İsmihan Gülser Üçok, Mehmet Özmen, Eser Türkistanlı Saka, Mete Taştan ve Sevim Koçyiğit daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti. İlçe esnafının sorunlarını dinleyen adaylara MHP Yeşilhisar İlçe Başkanı Ömer Semerci ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Esnafla bir süre sohbet eden adaylar daha sonra pazar yerine giderek, halkın sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

MHP milletvekili adayı Mete Taştan yaptığı değerlendirmede, "Seçim gezilerimiz çok iyi gidiyor. Bugüne kadar halkın MHP’ye olan ilgisini ve isteğini gözlemledik. Tüm sıkıntıları biliyoruz. Sorunları çözmek için milletimizin vereceği yetki ile Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarını kuracak ve 13 yıldır ihmal edilen Kayseri’nin tüm dertlerine derman olacağız. Özellikle Yeşilhisar bölgesinin yerel kaynaklarını gün yüzüne çıkartacağız. Tarihi ve turistik değerleri gün yüzüne çıkaracağız. Yeşilhisar’ın tarım ve hayvancılık alınanda da kalkınması gerekiyor. Bunları da inşallah MHP iktidarında gerçekleştireceğiz." dedi.