Rock müzik sanatçısı Haluk Levent, uyuşturucuyla mücadele için 100 gün üst üste konser vermeye hazırlanıyor. Bunun bir rekor olacağını ifade eden Haluk Levent, Guinness’e de başvuru yaptıklarını söyledi.

Rock müzik şarkıcısı Haluk Levent, son dönemlerde bonzai kullanımının artması nedeniyle uyuşturucuyla mücadele kapsamında seri konserler verecek. Daha önce 10 saat 55 dakika sahnede kalarak bir rekora imza atan Haluk Levent bu defa da 100 gün üst üste konser verecek. Mayıs ayında İzmir Seferihisar’dan konser vermeye başlayacak olan Haluk Levent tam 100 gün boyunca Türkiye’nin il ve ilçelerinde sahne alacak. Bütün yaz sevenleriyle buluşacak olan Levent, 100’üncü konserini Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verecek.

Bunun bir rekor olacağını ifade eden Levent, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için resmi başvuruyu da yaptıklarını kaydetti. Haluk Levent, konserlerden elde edilecek gelirin büyük bir bölümünün uyuşturucu bağımlılarının tedavisi amacıyla rehabilitasyon merkezinin açılması için kullanacağını söyledi.

Haluk Levent, “Gençlerimizi bu bataktan kurtarabilmek için, daha çok dikkat çekebilmek, ses getirebilmek için 100 konser üst üste bir dünya rekoru projem var. Bu konserlerden elde edilen gelirlerin bir bölümü çocuklar için rehabilitasyon merkezine dönüştürülecek, uyuşturucuyla mücadelede kullanılacak.” dedi.

Bir çok belediye başkanıyla görüştüklerini ve olumlu baktılarını anlatan Levent, “Festivallerin arasına bu konserleri de koymaya başladılar. Şimdiden hazırlıklar başladı. Amacım bu konuda bir çalışma yapmak. Bu bir emektir koşturmacadır. Ben de konserlerden para kazanıyorum ama önemli bir bölümü rehabilitasyon merkezleri açılması için kullanılacak. İlk Seferihisar’la görüşülmüştü ilk orası kabul etmişti. Oradan sonra 10-15 tane belediye kabul etti oradan başlanacak konserler.” diye konuştu.