Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde eşi ve çocuğu ile birlikte doktor kontrolüne giden 8 aylık hamile kadını taşıyan otomobil, orta refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobille çarpıştı. Kazada, hamile kadın, eşi ve çocuğu yaralandı. İzmir’e giden diğer araç sürücüsü ise olay yerinde feci şekilde can verdi.

Kaza, Bursa-İzmir yolu 18. kilometrede, Görükle kavşağında meydana geldi. Mustafakemalpaşa’da oto elektrikçisi olan İsmail Karabalı (32), 8 aylık hamile eşi Ayşe Karabalı (28) ve 7 yaşındaki oğlu Emirhan ile birlikte Bursa’da eşinin doktor kontrolü için yola çıktı. Bu sırada Turgay Tura (34) yönetimindeki 35 NL 769 plakalı otomobil, Bursa-İzmir yolu 18. kilometrede İzmir’e giderken aşırı hız nedeniyle yoldan çıktı, orta refüje çarpıp takla atarak karşı şeride geçti. Aynı anda Karabalı yönetimindeki 16 EHN 70 plakalı araç, kendi şeridine geçen otomobille çarpıştı.

Kazada, hurdaya dönen otomobildeki Turgay Tura araçta çıkışarak feci şekilde can verdi. İsmail Karabalı ile hamile eşi Ayşe Karabalı ve oğlu Emirhan yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen İsmail Karabalı ve Ayşe Karabalı’nın anne-babası sinir krizi geçirdi. Polislerin, çocuklarının durumunun iyi olduğunu söylemesiyle rahatlayan anne-baba, gözyaşlarına hakim olamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.