Elbistanlılar, genç yaşlı, kadın erkek, işçi memur demeden Bank Asya şubesine giderek destek oluyor. Bankaya destek olmak isteyenler yer yer kuyruk oluşturuyor.

Gelenler arasında yeni doğan çocuğuna hediye edilen takıları bozdurup yatıranlar olduğu gibi, evlilik nişanesi alyans yüzüğünü paraya dönüştürüp destek olanlar da dikkat çekiyor. Özellikle 3 yaşında bir çocuğun kendisine ailesi tarafından verilen küpesini paraya dönüştürüp bankaya getirip yetkililere teslim etmesi, çalışanlar tarafından göz yaşlarıyla karşılandı.

Bank Asya Elbistan Şubesi Müdürü Ümit Boyraz, son dönemde gösterilen ilgi dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ifade etti ve destek veren herkese teşekkür etti. Boyraz, “Halkımız doğru olan, işlerini doğru yapan, kendi derdiyle dertlenen Bank Asya’ya sahip çıkıyor. Bu sahiplenme bir bankaya değil, skandal bir kararla haksızlığa uğratılan kurumadır. Tepki hukuksuzluğadır. Miniklerden büyüklere, işçimizden memurumuza binlerce insan şubelerimize akın etti. Herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Vatandaşlar, demokratik bir ülkede bu tarz banka operasyonlarının yersizliğine dikkat çektiler.