Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) yönetimi, rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları unutmadı, bayramlarını kutladı. Hastanenin çocuk servis ve koridorları bayrak ve balonlarla süslendi. Hasta çocuklara balon dağıtıldı.

Erzurum BEAH, yaşıtları statlarda, okullarda 23 Nisan coşkusunu yaşarken, rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde BEAH Çocuk Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi servisleri ile çocuk ameliyathane bölümlerinde süslemeler yapıldı.

Hastanede tedavi gören çocukları 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla ziyaret eden başhekim ve yönetici Prof. Dr. Bilgehan Erkut, Hastane Müdürü İsmet Teoman Turhan, Hastane Turizm ve Otelcilik Müdürü Ümit Veli Kaban, Sağlık Hizmetleri Müdürü Emine Dudu ve diğer yöneticilerle birlikte çocukların bayramlarını kutladı.

Tedavisi süren çocukları, 23 Nisan coşkusundan mahrum bırakmak istemedikleri için etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Başhekim Prof. Erkut, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hasta çocuklarımıza bir değişiklik yaparak sürpriz yaptık. Hastanemiz çocuk polikliniklerimizde çocuklarımıza balonlar dağıtarak, çocuklara bayramlarını anımsatarak bir moral vermeye çalıştık. Böylelikle bugünü kutlamış olduk ve çocuklarımızın keyifli dakikalar geçirmelerini sağladık. Ayrıca, hastanemizde çocukların yoğun olduğu bölümlerde süslemeler yaptık. Çocukların mutlu olmalarını sağlayarak hastalıklarını bir an önce atlatmaları için bu aktiviteleri düzenledik." dedi.