Ankara’da hasta ziyareti için hastaneye gelen bir vatandaşın aracının arka camını kıran hırsızlar, araçta bulunan 12 bin lira ile kredi kartlarını ve diğer malzemeleri alıp kayıplara karıştı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Gazi Hastanesi'nin arka tarafında bulunan cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Güler, hasta ziyareti için hastaneye geldi. Güler, içeri girdiği esnada park halindeki aracına hırsızlar yanaştı.

Aracın arka sağ camını patlatan hırsızlar, içeride bulunan çantayı aldı. Olay yerinde çantanın içini açan hırsızlar nakit 12 bin liranın sayında kredi kartları, çek, senet ve diğer malzemeleri de alıp kayıplara karıştı. Bir süre sonra hasta ziyaretinden dönen Güler acı tabloyla karşılaştı. Aracın camının patlatılıp eşyalarının etrafa saçıldığını gören Güler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, yaptıkları incelemelerin ardından bölgeye Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırdı. Ekipler, araçta yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.