Batman'da şeker ve tansiyon hastası kadın hastanede tedavi gördüğü sırada evi çıkan yangında tamamen küle döndü.

Sağlık Mahallesi'nde Remziye Taşkın Demirkıran'a ait evin 3. katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Aile fertlerinin evde olmadığı saatlerde çıkan yangını fark eden komşuları itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun süren uğraşın ardından yangına müdahale etti.

Yaşlı kadının oğlu Hasan Taşkın, annesinin evde olmadığı sırada yangının çıktığını belirterek, çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini kaydetti. Annesinin 3 gündür hastanede tedavi gördüğünü belirten Taşkın, "Anneme zaten ben bakıyordum. Hasta olduğu için bu durumu kendisine bildirmedik. Ev tamamen küle dönmüş. Yangını komşuları fark etmiş. Yangının sebebi belli değil. Zaten yetkililer gerekli incelemeleri yaptı." dedi.

Annesinin kirada kaldığını ve evde 30 bin lira maddi hasar meydana geldiğini belirten Taşkın, şunları kaydetti: "Evdeki bütün eşyalar yanarak kül olmuş. Annem kız kardeşim ile beraber kalıyordu. Şu an çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Valiliğe gidip gerekli başvurularda bulundum. Umarım annem için, bir yardım yapılır. Evin bu hale geldiğinden haberi yok, nasıl anlatacağımızı bilmiyoruz."