Hatay’ın Yayladağı ilçesinde 80 kişi Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Katılımcıların parti rozetlerini CHP Hatay Milletvekili Hasan Kagöl ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kattı.

Hatay’ın Yayladağ ilçesinde partiye katılım törenine iştirak eden Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, gidilmedik yer bırakmayacaklarını ve Hatay'ın kalkınmasını sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların memnuniyetini ön planda tuttuklarını kaydeden Savaş “Seçim çok önemli değil yapılan çalışmalar önemlidir.” dedi.

Hiçbir mücadeleden kaçmadıklarını kaydeden Savaş şöyle konuştu: “Hatay için yapılması gereken bütün hizmetlerin farkındayız. Altyapı, üstyapı, yol, ulaşım gibi konularda çalışmalarımız devam ediyor. Biz her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bu şehri ve ülkeyi hep birlikte kalkındıracağız."

CHP Milletvekili Hasan Akgöl yaptığı konuşmada ise hükümetin 12 yıllık iktidarlığı boyunca özellikle Hatay'daki köylerin hizmet bakımından yoksul bırakıldığını ifade ettik. Akgöl: "Belediye Başkanımız Lütfü Savaş ile birlikte Hatay'ın her noktasına gidiyoruz. Bakımsız bırakılan köylerimize, mahallelerimize en güzel hizmetleri yaparak 12 yıllık farkı kapatarak farkımızı göstereceğiz." dedi.