Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Şükrü Ardıç (44), Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Ardıç'ın, karayoluyla Kahramanmaraş'ın getirilen naaşı, Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi morguna kaldırıldı. Daha sonra buradan yakınları tarafından alınan naaş, konvoy eşliğinde Gaziler Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. 

Ardıç'ın naaşı daha sonra Merkez Ulu Camisi'ne getirildi. Polis memuru, İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Türkoğlu İlçesi Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazenin götürülüşü sırasında sinir krizi geçiren polis memurunun yakınlarını sağlık görevlileri ve polis memurları sakinleştirdi.

Güçlükle ayakta durabilen polisin eşi Hüyla Ardıç'ı eşinin meslektaşları teselli ederken annesi Meliha Ardıç ise "Kuzum sen öleceğine ben öleydim. Seni bana Allah verdi şimdide geri aldı" diyerek ağıt yaktı.

Cenaze namazını Vali Şükrü Kocatepe ile omuz omuza kılan 13 yaşındaki oğlu Ahmet emre ise babası için sürekli dua etti.

Törene, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Jandarma Alay Komutanı Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Emniyet Müdürü Sebahattin Öztırpan, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekai Altuntaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ziya Çelik ile mesai arkadaşları ve ilgililer katıldı.

Önceki gün, evinde kalp krizi geçiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Şükrü Ardıç'ın işe gelmemesi üzerine Çaylı Mahallesi Hal Caddesi Gül Apartmanı'ndaki evinde ölü olarak bulunmuştu.