Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürlüğü, personelinin moral ve motivasyonunu yükseltmek için ‘Sence Kim Haklı’ adlı bir tiyatro etkinliği düzenledi.

HATSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe kurum çalışanları ve aileleri katıldı. Kültür Tiyatro Topluluğu'nun yaşamdan kesintileri sahneye koyduğu iki perdelik müzikal komedi oyun katılımcılardan büyük alkış aldı.

Oyun sonunda kendisine takdim edilen plaketi alan HATSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Çaparali, HATSU’da çalışan her bireyin, Büyükşehir ailesinin bir parçası olduğuna dikkat çekerek hep birlikte Hatay’a hizmet etmenin gurur verici olduğunu ve bu tür organizasyonların birlik beraberliğe katkı sunacağını söyledi.

Kültür Tiyatro Topluluğu’na sergiledikleri performans için teşekkür eden İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş da bu tür projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini ifade etti. Belediyeciliğin sadece yol, park yapmak olmadığını dile getiren Savaş, bu tür eğlenceler ile belediye personelinin motivasyonunun arıttırılacağını da sözlerine ekledi.