Atatürk Havalimanı'nda tavanın yolcu ve çalışanların üzerine çökmesi sonucu 1’i yolcu 4 kişi yaralandı. Olayın hemen ardından tozların arasından bir yolcu, yaralıları çekti. ‘Altta insanlar var’ diye bağıran yolcular, yardım istedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda saat 17.15 sularında kaza yaşandı. İç hatlar terminali gidiş katında yolcuların uçağa geçmeden önceki ikinci arama noktasının bulunduğu bölgenin üzerinde tavandaki metal levhalar aniden çöktü. O sırada görev yapmakta olan 3 TAV Özel Güvenlik görevlisi ile 1 yolcu başlarından ve çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan güvenlik görevlilerine ilk müdahale Portclinic ekipleri tarafından olay yerinde yapılırken, yaralılar hemen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bir kadın güvenlik görevlisi olaydan sonra şoka girerken, başından yaralanan bir diğeri sedye ile hastaneye kaldırıldı.

Yolcular ve çalışanlar büyük korku yaşarken, tavandan dökülen parçalar temizlik görevlileri tarafından temizlendi. Olay yeri yolcu geçişlerine kapatılırken, kazayla ilgili araştırma başlatıldı.

Olayın hemen ardından tozlar arasında bir yolcu yaşananları kayda aldı. “Aşağıda insanlar var. Altta insanlar var. Altta insan var.” diye bağıran yolcular, yardım istedi.